Over ons

Wij, Joost en Stijn, zijn in 2017 begonnen met Moldbrothers: een inmiddels goedlopende onderneming gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde foodmallen en sjablonen. Met de kennis die Joost opdoet tijdens zijn studie Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch en met Stijn’s business vaardigheden die hij leert in zijn studie Entrepreunership aan Team Academy in Amsterdam is het ons gelukt om een groot aantal verschillende (horeca)klanten te voorzien van gepersonaliseerde mallen.
Vanuit Moldbrothers ontstond het idee om onze kennis over siliconen mallen ook in chocolade te gaan stoppen. Chocolateers werd opgericht. Chocolateers zal een verrijking zijn en spreekt een breder publiek aan. Dit komt omdat wij al vanaf twintig stuks chocoladerepen gaan personaliseren: dit maakt het voor ieder soort onderneming interessant. Zeg nou zelf… wie lust er nu geen chocolade?

ONZE CHOCOLADE

Eerlijke chocolade

Bij Chocolateers werken we uitsluitend met chocolade van Callebaut. Hoogwaardige Belgische chocolade op een verantwoorde manier geproduceerd. Callebaut® maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hartje van België.

De chocolade van Callebaut® wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie en de chocolade wordt elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van heerlijke lekkernijen.